Nis

"Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı" kutlamaları çerçevesinde düzenlenen ilkokul, ortaokul ve lise öğrencileri arasında
yapılan resim, şiir, kompozisyon dalında dereceye giren öğrencilerimize ve Öğretmenimize teşekkür ederiz.

Mrt

18 Mart Çanakkale şehitlerinin 109. Yılı nedeni ile düzenlenen  anma Programı Okulumuz Öğretmen ve Öğrencileri tarafından düzenlenmiştir.

Mrt

Marşlar bir milletin duygu ve heyecanını yansıtır. Ülkenin bağımsızlığını, bayrağını simgeler. Bunun yanında vatana duyulan sevgi ve bağlılığı ifade eder. Devletlerin bayraklarının yanında, bağımsızlık simgesi olan bir millî marşları vardır.

İlçemizde eş zamanlı yapılan Deprem Tatbikatı

Mrt

Bir Bilenle Bilge Nesil projesi kapsamında Ortaöğretim kurumlarında öğrenim gören öğrencilere yönelik olarak yapılan kitap okuma programı ve ödüllü kompozisyon yarışmasında okulumuz öğrencilerinden Ayşenur GÜL ve Ceren ZEYLEK ilçe birincisi olmuşlardır. Öğrencilerimizi ve Emeği Geçen Öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Ock

“Safahat Çevrim İçi Bilgi Yarışması’nda” Tokat 1’incisi ve 2’ncisi okulumuzdan çıktı.

Ara

19.12.2023 Tarihinde Tokat Merkez ve İlçe Okullarında yapılan deprem tatbikatı

Ara

Kaymakamlığımız koordinesinde İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüz tarafından 18/12/2023 Pazartesi günü saat 09:30'da gerçekleştirilen Tokat Etkinlik Programı

Kas

Türkiye Cumhuriyetinin kurucu lideri Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün, ebedî ȃleme intikalinin 78. yıl dönümünde kendisini minnet ve şükran duygularımızla anıyoruz.

Ekm

Okulumuz Kız Voleybol Takımı İlçe 1. Olmuştur.

Ekm

Cumhuriyetimizin 100.Yılı Kutlamaları kapsamında Yapılan Kompozisyon Yarışmasında Okulumuz 9-B Sınıfı Öğrencisi Hasan Berat GENÇ İlçe İkincisi olmustur.

Ekm

Cumhuriyetimizin 100.Yılı Kutlamaları kapsamında Yapılan Şiir Yarışmasında Okulumuz 12-A Sınıfı Öğrencisi Zeynep ÖZTÜRK İl Birincisi olmuştur.

Ekm

13 Ekim Dünya Afet   Risklerinin Azaltılması Günü (2023)

İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Ali Taştan'ın Okulumuzu ziyareti

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Açılış Töreni