Sami Baklacı Anadolu Lisesi

Gazi Osman Paşa Mahallesi Cumhuriyet Caddesi, No 251 TURHAL/TOKAT
Vizyon
Bilim ve Teknolojinin farkında olan, değişime ve gelişmeye açık, öğrenmeyi temel ihtiyaç kabul eden, değerlerini yaşayan ve yaşatan, hoşgörü sahibi, farklılıkları zenginlik kabul eden, en az bir yabancı dili çok iyi bilen, yüksek moral değerlere sahip, kendine güvenen, katılımcı, kendini sorgulayan, etkili ve nitelikli,milli ve manevi değerlerine bağlı,ülkesine ,milletine ve insanlığa faydalı olma şuuruna sahip bireyler yetiştirmektir.
Misyon
Öğrencilerimizin; Bireysel yeteneklerini dikkate alarak öğrenmelerini bilgili, becerili öz güvenli olmalarını Çevresi ile iyi ve olumlu iletişim kuracak davranışları kazanmalarını olayları çok yönlü ve tarafsız bakabilmelerini Çağın gelişen ve değişen ihtiyaçlarını cevap verebilecek becerilerini kazanmalarını Gelişen teknolojiyi izleyip kullanabilmelerini, tercih edilen aranan, örnek olma Türkiye Cumhuriyetinin kurucusu Atatürk´ün "Çağdaş uygarlık düzeyinin üstüne çıkarmayı hedeflediği Türkiye idealine.." ulaşmayı ilke edinen demokratik, sosyal bir hukuk devleti olan Cumhuriyetimizin bu temel değerlerine ve ülkemizin bölünmez bütünlüğüne inanmış öğrenciler yetiştirmeyi temel ilke kabul ederiz.
SABAH 8:00- 12:00 ÖĞLE 13:30 - 15:50
Kalorifer (Doğalgaz)
Ulaşım
Belediye öğrenci servisi, Şehir içi özel halk münibüsleri okul kapısına kadar gelmektedir.
Öğrencilerimiz Özel servislerle taşınmaktadır.
Gazi Osman Paşa Mahallesi, Cumhuriyet Caddesi , İskele Mevkii
İl Merkezine 45 Km uzaklık --Turhal Merkez Mahallesi içerisinde
Bakanlık Tarafından Belirlenen kontenjanımız; 9.Sınıflar 2 Şube 68 Öğrenci
Kız Voleybol - Futsal - Hentbol